Digitale Fax

Vragen

Ik kan niet faxen, wat nu?

Mocht u tegen problemen aanlopen tijdens het faxen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Digitale-fax, neem dan gerust contact op met onze helpdesk of uw systeembeheerder. Voor storingen raden wij u aan eerst de handleiding te raadplegen alvorens u contact met ons opneemt. U vindt onze contactgegevens op de volgende pagina: Contact

Kan ik meerdere faxen tegelijkertijd verzenden?

Tijdens het gebruik van ons online fax portaal is het mogelijk om meerdere faxen tegelijkertijd te versturen, deze worden dan net zoals bij de printer in een wachtrij geplaatst. U hoeft dus niet te wachten tot een fax daadwerkelijk verzonden is eer u de volgende opdracht verstuurd.

Kan ik meer dan één faxnummer hebben?

Ja, u kunt meerdere faxnummers hebben die zijn toegewezen aan uw Digital-fax account.

Krijg ik mijn eigen faxnummer?

Uw digitale fax nummer is een nummer dat uitsluitend voor uw gebruik wordt toegewezen en dat door bellers als een normaal faxnummer gebruikt kan worden. U kunt natuurlijk ook uw bestaande nummer behouden en porteren.

Wanneer kan ik faxberichten verzenden en ontvangen?

U kunt onmiddellijk na het activeren van uw account faxberichten verzenden en ontvangen, dit neemt doorgaans 2 tot 5 werkdagen in beslag.

Wat is Digitale-fax

Digitale-fax is toonaangevend voor internetfaxen en biedt een snelle, betrouwbare faxservice. Met Digitale-fax kunt u, naast andere communicatie op basis van documenten, uw faxberichten beheren vanaf uw e-mail en ons online fax portaal.