Digitale Fax

Digitale Fax

WAT IS DIGITALE FAX

Digitale fax is een nieuwe ontwikkeling gebaseerd op de mogelijkheden die VoIP bied. Wegens het verplaatsen van analoge telecom naar het internet kon de fax niet langer achter blijven. Bij het traditioneel faxen loopt men al snel tegen diverse problemen op, denk bijvoorbeeld aan hinderlijke situaties als een luidruchtig fax apparaat aan uw bureau. Wanneer uw bedrijf veel faxen verstuurd is zelfs efficientie een factor, er gaat al snel een aanzienlijke hoeveelheid tijd per dag verloren aan het verzenden en scannen van fax-documenten.

De nieuwe ontwikkeling binnen de IT is het faxen via internet, u maakt hierbij gebruik van uw eigen computer die rechtstreeks in verbinding staat met de faxservers van Isaeus. Zo kunt u bijvoorbeeld uw faxen via de e-mail als PDF-bestand ontvangen. Daarnaast kunt u ook faxen versturen vanaf uw PC.

HOE WERKT HET

Digitale fax maakt ten volste gebruik van het VoIP protocol en passeert daarbij de conventionele analoge lijnen. Isaeus maakt hierbij gebruik van diverse technieken waaronder het SIP-protocol en het T.38 protocol. Deze zijn ondergebracht op onze redundante faxservers. U krijgt toegang tot een eenvoudig maar geavanceerd fax platform die u via iedere computer met een internet verbinding kunt benaderen.

Neemt u ook eens een kijkje op onze webshop voor VoIP telefoons www.voipmarkt.nl